Echipa

Nu suntem doar profesionisti . Te va intampina la Ozzye’s Dent o echipa  formata din doctori stomatologi  comunicativi  ce iti vor explica solutiile si detaliile pentru fiecare pas ce trebuie parcurs. Echipa Ozzye’s Dent – Medici Stomatologi Sector 3

echipa-stomatologiConsultatia este gratuita. De ce sa nu ne cunoastem ? Echipa noastra este formata din oameni frumosi cu care merita sa faci cunostinta. Ne-am ales sloganul “Un zambet face diferenta …” si pentru faptul ca suntem prietenosi, iar cunostintele noastre privind psihologia pacientului vor inhiba , acolo unde este cazul, “teama de stomatolog”.

Consultatie Gratuita 0737.535.773

 

lauraLaura Popa – Relatii cu Clientii Daca iti faci curaj sau timp sa ne intalnesti, te va intampina Laura Popa , secretara noastra, o fire vesela,zambitoare si foarte vorbareata! Te va scoate putin din rutina oferindu-ti un ceai,o cafea sau un pahar cu apa pt a te relaxa inainte de consultatie. Este foarte simpatica ! Sigur te vei  simti  confortabil in prezenta ei. Porecla ei este “Coculet” . Vei intelege de ce i-am ales aceasta porecla, de la prima vedere. Stie sa gateasca. De cele mai multe ori incropeste ceva dulce si ne aduce si noua. Mmmmm…. Adora plimbarile in parc si sa asculte muzica .

DorinaDr. Dorina Otel – Medic Stomatolog Dr. Dorina Otel are experienta in domeniul stomatologic datorata activitatii ei zilnce la Spitalul clinic de chirurgie oro-maxilo-faciala “Prof. Dr. Dan Teodorescu” . Timpul liber  adora sa il petreaca in familie, ii place sa socializeze cu prietenii, sa citeasca, sa calatoreasca si sa participle la actiuni umanitare. Este vicepresedintele asociatiei Anais, care lupta impotriva violentei in familie.

Echipa Ozzye’s Dent – Medici Stomatologi Sector 3

AncaDr. Anca Pintea – Medic Stomatolog Dr. Anca Pintea are experienta in domeniul stomatologic  acumulata in cabinetul propriu, colaborare  cu spitalul clinic de chirurgie oro-maxilo-faciala “Prof. Dr. Dan Teodorescu”,competenta in implantologie, participare la diverse congrese cu tematica principal estetica dentara. Iubeste natura! Timpul liber il petrece relaxandu-se pe o banca in parc, ori alaturi de prieteni sau in familie. Ii place inotul cat si snowboard-ul, pe care l-a descoperit mai recent dar a fost dragoste la prima partieee!  Calatoriile  sunt si ele pe lista cu bucurii.

ElizaDr. Elisa Ciobanu- Medic Stomatolog Dr. Elisa Ciobanu are experienta in domeniul stomatologic, colaborand cu diverse cabinete, avand competenta in ortodontie! Timpul liber prefera sa il petreaca in compania unei carti, bucurandu-se de linistea naturii. Ii plac calatoriile, le orgaizeaza personal dar accepta si provocarile. Ii place dansul si nu refuza niciodata o invitatie  la dans.

Echipa Ozzye’s Dent – Medici Stomatologi Sector 3

teodorDr. Teodor Bancescu - Medic Stomatolog Dr. Teodor Bancescu are experienta in domeniul stomatologic, specializat in  chirurgie dento-alveolara, colaborand cu spitalul clinic de chirurgie oro-maxilo-faciala “Prod. Dr. Dan Teodorescu” si cu alte cabinete. Cand se pune pe glume,atentie ca este contagios rasul sau! Tatic a doi copii alaturi de care face diverse sporturi “extreme”. La gatit nu stim daca se baga insa stim ca este un pofticios desavarsit.

RaoulDr. Raoul Serbanescu - Medic Stomatolog Dr. Raoul Serbanescu are experienta in domeniul stomatologic acumulata la cab Ozzye’s Dent, competent in implantologie, colaborator si cu alt cabinet. Sociabil,deschis, cu o prezenta placuta si macar un subiect comun  pe marginea caruia sa discutati. Cu siguranta veti gasi in el un bun prieten. Printre marile sale pasiuni se afla muzica moderna cu toate laturile ei. La gatit stim sigur ca participa, macar curatand cartofii iar sotia lui, fiind bucatarul sef, se ocup de restul.

Echipa Ozzye’s Dent – Cabinet Stomatologie Sector 3

tehnician-dentarAdrian Soare – Tehnician Dentar Adrian Soare – experienta in tehnica dentara , colaborator cu diverse clinici,implicat in mai multe proiecte legate de estetica dentara. Inzestrat cu mult talent si rabdare. Este un mare pasionat de motorete insa job-ul de tatic este mai important! Arta culinara este intr-adevar o arta petru el, iar papilele gustative ale celor care apuca sa guste,sunt mereu incantate de noile arome.

Consultatie Gratuita.
De ce sa nu ne cunoastem ? O echipa formata din stomatologi experimentati si comunicativi iti vor detalia solutiile tehnice si optiunile de pret.
Reduceri si Promotii
Daca precizati la receptie codul secret "Fluturele Albastru", vom sti ca ne-ati gasit prin intermediul site-ului si ... veti beneficia de o reducere de 5% la serviciile stomatologice si preturile materialelor. Nu uitati sa consultati si pagina de oferte si promotii
Unde ne gasiti
Zona Nerva Traian - Calea Vitan
Vizualizare hartă mărită
Programari la 0737.535.773 sau online